Design

Jag lärde känna Jonas Bromander för några år sedan utifrån att han arbetar med omvärldsanalys. Han har skrivit böcker i ämnet. Han är också docent i religiös sociologi.

Vi arbetade tillsammans på ett projekt och kom att prata om mycket annat än marknadsföring för vår gemensamma kund. Det visade sig bland annat att han bygger gitarrer.

100% handbyggd

Jag spelar gitarr själv och fick chansen att testa ett par av hans byggen. Det var en helt annan dimension än jag var van vid. Fantastisk byggkvalitet. Låg stränghöjd, perfekt intonation. Och en dynamik som låter allt blomstra, från ackordspel till minsta strängkontakt.

Marknadsföringen av gitarrerna behövde ta ett steg framåt och vi inledde ett samarbete. Jag anlitades för för profilering och tillsammans med Jonas skapades en logotype, webbplats, trycktsaker, roll-ups med mera. Jag gjorde också mycket fotografering och film.

Full fart framåt

Nu tar det fart för Bromander Guitars! Fler och fler upptäcker skillnaden. Om du själv är gitarrist, kolla in om han är på någon mässa nära dig i framtiden. Eller kontakta Jonas för att provspela.

Bygg din egen gitarr

Du kan också bygga din egen gitarr med Jonas överinseende. Då har du full tillgång till Jonas verkstad och all expertis och introduceras steg för steg i byggprocessen. Ett bra sätt att lära sig hantverket och dessutom få ett instrument helt skräddarsytt för dig.

Bromander Guitars på webben 

Bromander-gitarrer på Facebook